Снимка TrafficNews.bgИма ли виновен за смъртта на 20-годишния Иво от Хисаря,

...
Снимка TrafficNews.bgИма ли виновен за смъртта на 20-годишния Иво от Хисаря,
Коментари Харесай

Има ли виновен за смъртта на 20-годишния Иво от Хисаря, който загина на скалите край Созопол?

Снимка  TrafficNews.bg

Има ли отговорен за гибелта на 20-годишния Иво от Хисаря, който загуби живота си при скокове от скали край Созопол? Това би трябвало да покажат експертизите по случая. Бащата на момчето – Таньо, се свърза с  TrafficNews.bg , с цел да заяви, че по случая тече досъдебно произвеждане против незнаен причинител, като то е за ликвидиране.

От Окръжна прокуратура – Бургас потвърдиха, че такова произвеждане има. Това било процедура при сходни случаи, с цел да може да се организира задълбочено следствие и да се насрочат нужните експертизи. По случая има назначени здравна и химическа експертиза. Те би трябвало да покажат точната причина за гибелта на Иво, както и дали е бил използван алкохол в нощта на случая.

" Към момента няма доказателства за ликвидиране ", съобщи представителят на Окръжна прокуратура – Бургас прокурор Красимира Кателиева. Като причина за гибелта на Иво се показва „ удавяне ”. Дали това сигурно е по този начин ще покаже експертизата.

Инцидентът стана на 8 август вечерта на нос Агалина край Созопол. Иво шофирал автомобила, с който той и негови подпийнали другари са отишли на скалите, с цел да скачат във водата. От компанията, единствено Иво не бил използвал алкохол. Първоначалната информация по случая беше, че групата направила няколко скока, а при последния 20-годишното момче от Хисаря изгубило схващане и потънало. Впоследствие тялото му било търсено два дни. 

Бащата на Иво обаче съобщи, че синът му е открит 10 минути след случая. Той описа и че изказванията на очевидците на случая са почнали съществено да се разминават. Било възможно и друго - синът му да е скочил във водата, а незабавно по-късно негов пийнал другар да е скочил след него и да се е стоварил с тялото си върху Иво.

„ Искаме да разберем какво тъкмо се е случило ”, съобщи почерненият родител. Близките чакат резултатите от експертизите, които да хвърлят повече изясненост върху ориста на младежа.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР